Descriere

Descrierea produsului Detaliate, Imagini de sarcini Numele Produsului Model Minim Scară Zaharimetrul 0-10% Brix 0.10% 0-20% Brix 0.10% 0-32% Brix 0.20% 0-50% Brix 0.50% 0-80% Brix 0.50% 0-90% Brix 0.50% 58-90% Brix de Miere cu Soluție de Calibrare 0.50% 0.50% Salinometer 0-100% Salinitate 1% 0-28% Salinitate 0.20% Cryoscope -50-0℃ 1℃ Concentrație de Alcool Metru 0-60%;60-80%Lichior de 1%;2% 1-25% vin 0.20% 1.00-1.13 bere și malț 0.10% Concentrația de lapte Metru 0-20%lapte 0.20% Lapte de Soia Concentrare Metru 0-25% 0.20% a Mea Emulsie 0-15% 0.50% Glicol Concentrare Metru 0-100% 5.00% Ambalare & Livrare

Recenzii

Fi cel de a revizui

Lasă un review

Adresele de e-mail nu va fi publicat.Câmpurile necesare sunt marcate *

1 2 3 4 5